Eklund Stockholm New York är känt från tv

Eklund Stockholm New York (ESNY) är en av huvudstadens många mäklarfirmor. Men detta är långt ifrån vilken mäklarfirma som helst – den grundades av Fredrik Eklund år 2009 och är känd från tv. Byråns grundare har nämligen varit med i tv-serier såsom Toppmäklarna och Million Dollar Listing New York. Där har han visat prov på sin fingertoppskänsla och goda förmåga att sälja högt värderade fastigheter till priser som gör ägarna av dessa nöjda.

ESNY har kontor på Humlegårdsgatan i Stockholm och kan vara ett bra alternativ för dig som bostadssäljare när du vill sälja en fastighet i huvudstaden. Med detta sagt är de inte verksamma i övriga delar av Sverige. Därför bör du jämföra mäklare i Göteborg om det istället är i landets näst största stad som du ska sälja en fastighet. Faktum är att du alldeles oavsett bör göra en jämförelse genom att ta in offerter från flera aktörer – det lönar sig vanligtvis att göra detta!

Eklund Stockholm New York förbinder Estocolmo med The Big Apple

Om du har en fastighet i huvudstaden att sälja kan du med fördel kontakta Eklund Stockholm New York. Denna fastighetsmäklare har trots allt god kännedom om huvudstaden och är den mäklarbyrå i landet som förbinder Estocolmo med The Big Apple.

Vi rekommenderar dock alltid att du tar in offerter från flera aktörer. Genom att göra detta kan du nämligen sålla agnarna från vetet och hitta en bra mäklare till ett juste mäklararvode. I slutändan kan det vara just ESNY som du väljer att anlita, men det kan också vara någon av de övriga fastighetsmäklarna i vårt land.

Det skadar inte att jämföra mäklare i Göteborg och göra ett urval

När du har en bostad i “Lilla London” som du önskar sälja skadar det inte att jämföra mäklare i Göteborg. Bara genom en så enkel grej som att göra detta kan du:

  • göra ett bättre urval där du sållar agnarna från vetet
  • hitta en aktör som debiterar ett lagom högt mäklararvode
  • spara en hel del pengar genom att betala ett lite lägre arvode.

Därför är detta något vi rekommenderar alla bostadssäljare att göra!

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *