Thule cykelsits för alla barnfamiljer

Thule cykelsits för alla barnfamiljer

Cykelsits kallas även cykelbarnstol, barnsits och barncykelsadel. När det är vackert väder och sol så är det härligt att komma ut och röra på sig. Vad passar bättre än att ta en cykeltur med hela familjen när vädret tillåtet? Med Thule cykelsits kan även de yngsta familjemedlemmarna följa med ut i skog och natur på cykeln. Thule cykelsits har ett smart fäste som är enkelt att använda. Det går snabbt att ta loss cykelsitsen om man vill ta med sig den in. Man kan också låsa fast cykelsitsen och lämna kvar den på cykeln. Dock ska man tänka på att det alltid finns en stöldrisk och man bör inte lämna Thule cykelsits ute vart som helst. 

Thule cykelsits testas noga 

Thules cykelsits testas noggrant och alla produkter de tillverkar är av hög kvalitet. Man kan alltid känna sig trygg med Thule cykelsits eftersom det är en säker produkt. Thule cykelsits har justerbara fotfästen, ett fem-punktsbälte och avtagbar klädsel som kan tvättas i tvättmaskinen. Det finns många olika färger att välja från. Thule tillverkar cykelsitsar som man kan montera bak på cykeln även om det inte finns en pakethållare, man monterar då sitsen på ramfästet eller cykelns bakgaffelrör. Thule har också en cykelsits som sitter framför styret. Då har man bra uppsikt över barnet och kan enkelt prata med han eller henne. 

Flera Thule cykelsitsar på en cykel? 

Rent praktiskt går det att montera två Thule cykelsitsar på en cykel, det vill säga man monterar en bak på cykeln och en framför styret. Dock rekommenderar man inte att man fäster två Thule cykelsitsar på en och samma cykel. Dels blir cykeln ganska svår att hantera och man kan överskrida cykelns max-vikt. Det är också svårt att på egen hand kunna lyfta i och ur två barn eftersom cykeln kan välta om man använder cykelstödet och ett barn redan sitter i en av sitsarna. 

Thules cykelsits – en användarvänlig design 

Thules cykelsits är mycket stadig. Sitsen svajar mycket litet när man svänger med cykeln så barnet kommer att sitta bekvämt och stadigt om du väljer Thules cykelsits. Det är en sits som man kan använda ganska långt upp i åldern, en cykelsits som man verkligen kan växa i. Thules cykelsits har en snygg och genomtänkt design med en förstärkt ram som skyddar barnet om cykeln skulle välta omkull eller om du skulle falla med den. 

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *