Om catering i Stockholm

Det finns många bra cateringfirmor i Stockholm, alla med olika inriktningar och i olika prisklasser. Att boka catering för ett stort event kan spara enormt mycket tid och arbete. Vid bröllop, födelsedagsfester eller dop kan man med gott samvete njuta av dagen istället för att oroa sig över mat, servering, städning och disk. Cateringfirmor som finns i Stockholm kan ofta ta sig över hela länet för olika jobb. Många bokas upp en lång tid i förväg så det gäller att vara ute i god tid. Även vissa restauranger erbjuder catering, men då ingår oftast inget extra som exempelvis serveringspersonal eller bestick. Att hitta rätt leverantör av catering är en konst. Man får bara en enda chans när det gäller mat på en större tillställning.

Detta är ett välkänt och uppskattat bolag som jobbar med catering i Stockholm.

Val av catering

När det är dags att välja cateringfirma kan det vara bra att utgå ifrån hur många gäster som kommer att vara på eventet. För större event kan det vara en bra idé att investera lite mer pengar på catering där allting ingår så att man inte behöver oroa sig för någonting alls. För ett mindre event kan det vara bra att välja en lokal firma eftersom kommunikationen kan vara lättare och att provsmaka maten blir även ett mindre projekt när firman ligger nära. För ett större event kan det dock vara bättre att välja en större firma som är vana vid att hantera tillställningar med något fler gäster och mer mat. Som i alla branscher har varje utförare sin huvudorientering. Detta både vad gäller gästantal och kost.

Catering för bröllop

Det finns olika typer av catering som man kan använda på bröllop, allt beroende på hur mycket man vill betala och vilken typ av mat man vill beställa. Vissa cateringfirmor specialiserar sig på just bröllop och liknande event och är därför ett utmärkt val om man är osäker på vad man ska välja. Cateringfirmor kan ordna allt ifrån ett urval av snittar till en flerrätters middag med tillhörande viner. Det finns även cateringfirmor som dessutom kan baka själva bröllopstårtan i ett paketpris tillsammans med allt annat ätbart. Det kan dock vara en bra idé att anordna en provsmakning av både mat och tårta så att man vet vad man får innan man skriver på ett kontrakt.

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *